2018

In dit jaar maakten en presenteerden wij een digitale footprint van Liefde voor de Stad door een muziekmix te maken en te spelen, in het CKE.

Afbeeldingen

Uitnodiging 2018

DJ Mix Liefde voor de Stad 2018

Exclusieve dj masterclass door dance icoon DJ Lady Aïda

De Eindhovense Lady Aida (Aida Spaninks) draagt niet voor niets de titel First Lady van de Nederlandse dance scene. Ze zit al ruim 33 jaar in het DJ vak! Op de playlist van Lady Aida staan maar liefst zeven edities Lowlands en ze stond naast vele edities Extrema Outdoor ook op Pinkpop. Daarnaast bezoekt de First Lady met regelmaat het clubcircuit van Nederland en Europa. Rebelbass is de trotse vlag waaronder Lady Aida al vele jaren haar voorliefde voor dancemuziek en jongerencultuur etaleert in haar DJ School die ze i.s.m. het CKE Eindhoven in 2009 oprichtte.

In een exclusieve serie masterclasses ( 5 bijeenkomsten/sessies) laat Lady Aïda de fijne kneepjes achter het DJ vak zien. Alle aanwezigen krijgen een swingende kijk in de geheime (mix)keuken van het dj-en. Lady Aïda geeft een kijkje achter de schermen van het  DJ leven, demonstreert de technieken van het beatmixen zoals toon, melodie, tempo, ritme, platenkeuze, opbouw van een spectaculaire dance mix en geeft uitleg over de verschillende muziekstromingen.

Het doel van deze bijzondere  serie masterclasses is om uiteindelijke met alle deelnemers een spetterende “Liefde voor de Stad 2018” DJ Mix  te maken. Jullie  mogen uiteraard de muziek voor deze speciale mix inbrengen.

Bijzonderheden: voor deze workshop is geen extra muziek kennis vereist. Na het volgen van de masterclass kan iedereen direct thuis op de computer zelf aan de slag!  Je hebt zelf niets nodig. Alles is aanwezig!

Aantal deelnemers maximaal 6 mannen en 6 vrouwen per masterclass. Bij meer dan 6 deelnemers worden nieuwe groepen ingedeeld. Wij hopen op minstens 12 dames en 12 heren die uiteindelijke tegen elkaar gaan battlen. De masterclasses worden ook ingedeeld met of alleen mannelijke en of alleen met vrouwelijke dj’s.

Wat kost het? De masterclass bestaat uit 5 bijeenkomsten/sessies. Een masterclass van 60 minuten met zes deelnemers kost 100,00 euro pp. In totaal ben je na vijf sessies een professioneel DJ voor slechts 100 euro met een deelname certificaat. Uiteraard is dit een vrienden (van Liefde voor stad) prijs!

So you can do it in the mix!