2017

Over tijd gesproken! Wij waren in 2017 gast in het Albert van Abbehuis en vervolgens in het van Abbe museum waar wij een banner achterlieten met de tekst………

Afbeeldingen

Uitnodiging

5 september 2017

Uitnodiging 15 oktober 2017 Liefde voor de StadBeste ‘Liefde voor de Stad Eindhoven ‘ deelnemers,

Vorig jaar hebben we op 15 oktober 2016 De Liefde voor de Stad Eindhoven voor de tweede keer gevierd. Met een bijdrage aan een Tijdcapsule in 2015 hebben we symbolisch het eerste jaar ingeluid. In 2016 hebben we een tijdreis gemaakt bij De Sint Joris Gilde en het Prehistorisch dorp plus robots gebouwd.

Was je er toen niet bij dan ben je nog steeds van harte welkom!

Jonge mensen die voorop gaan in de stad, die de stad ‘bekleden’ tot de generaties die het stokje misschien al lang geleden hebben overgedragen, maar die nog wel steeds betrokken zijn bij de stad. Een evenwichtige doorsnede van generaties zorgt voor verbinding met hun verhalen. Oprechte aandacht en met elkaar kennis kunnen maken, de liefde voor de stad zal hierdoor alleen verder kunnen groeien. www.liefdevoordestad.nl

Op zondag 15 oktober 2017, willen we opnieuw De Liefde voor de Stad vieren.

En uiteraard gebeurt dit wederom op een ludieke manier. Door het Van Abbe museum zijn we uitgenodigd om dit te doen door een persoonlijke bijdrage te leveren aan de museum collectie. Ons werk naast die van moderne kunstenaars zoals Pablo Picasso maar ook van Rembrandt, die nu op doorreis is en te bewonderen is in het museum. Kortom een unieke kans waar we je graag voor uitnodigen.

Jullie worden op zondag 15 oktober om 14:30 uur verwacht bij Het Van Abbehuis

Bilderdijklaan 10 Eindhoven, waarna we lopend naar het Van Abbemuseum zullen gaan. De eindtijd van de bijeenkomst is om 18:00 uur.

In verband met de organisatie moeten we weten hoeveel mensen er komen. Daarom het vriendelijke verzoek om uiterlijk voor 15 september 2017 via mail door te geven met hoeveel mensen je komt.

Het programma bestaat wederom uit Liefdeswerk en een vrijwillige bijdrage van velen. De drankjes en soep met een broodje in de avond zijn dan ook op eigen kosten.

We hopen dat jullie op 15 oktober 2017 weer met ons de Liefde voor de Stad willen vieren!